Ramen en deuren helemaal naar uw keuze

Bij het bouwen of renoveren van een huis zijn deuren en ramen natuurlijk van essentieel belang. Een deur moet bijvoorbeeld niet alleen functioneel zijn, ze moet, naturlijk, ook mooi zijn!

Van een klassieke stijl tot een hedendaags design, wij leveren u beslist de deuren en ramen die in uw interieur passen. Multi-Industries bvba heeft voor iedere wens het juiste antwoord.

Uiteraard hanteren wij steeds de hoogste kwaliteitsnormen.

Contacteer ons

PVC ramen en deuren Gealan

Kunststof profielsystemen van Gealan dat is een uitgebreid productgamma voor de bouw van ramen, deuren en rolluiken.

Gealan-profielsystemen voldoen aan alle architectonische eisen wat betreft kwaliteit, design, functionaliteit, stabiliteit, onderhoudscomfort, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Aluminium duur? Een vooroordeel!

Multi-industries plaatst aluminiumsystemen van Reynaerts.

Voor wie kan rekenen is aluminium niet duurder dan eender welk ander schrijnwerk. Integendeel. Aluminium is een uitstekende investering en past in een bouwvisie op lange termijn.

De kwaliteit van de Reynaers aluminiumsystemen is van een dusdanig hoog niveau dat Reynaers Aluminium een garantie van 10 jaar biedt op alle systemen, en meer bepaald 10 jaar garantie op de kwaliteit en de samenstelling van de legering van het aluminium.

Ook op lakwerk en anodisatie biedt Reynaers Aluminium een garantie van 10 jaar in geval van onthechting, afschilfering en blaasvorming, corrosie en zelfs verkleuring en glansverlies. Het volstaat dat je je houdt aan de onderhoudsvoorschriften van Reynaers en je aluminiumschrijnwerk blijft gewoonweg prachtig.