Parketvloeren

Hout is nog altijd even stijlvol. U ziet dat elk afzonderlijk vloerdeel weer anders is.

De vloeren zijn stuk voor stuk uniek. Massief parket heeft tevens een zeer lange levensduur (bij het juiste onderhoud en respect voor het hout). Dankzij het grote aantal houtsoorten, diktes en breedtes kan parket aan vrijwel ieders individuele voorkeur aangepast worden.

Het leggen van een houten vloer is een investering voor het leven. Mooi hout is niet kunstmatig te produceren. Het moet een eeuw lang groeien en zorgvuldig worden uitgekozen. Tegenwoordig is vrijwel alles gericht op een snelle consumptie en zijn vele zaken net zo snel uit als in de mode.

Maar met houten vloeren ligt dat anders. Het duurt meerdere generaties voordat bomen volgroeid zijn. We moeten het milieu begrijpen en verzorgen. De boom omvormen in prachtige parketvloeren die vele decennia plezier geven. Daarboven opteren wij voor duurzaam beheerde bossen.

Contacteer ons

Laminaatvloeren

De tijden van een uniforme mode zijn voorbij, uiteenlopende stijlen versmelten met elkaar en brengen dagelijks nieuwe combinaties en individuele richtingen voort. Om aan deze trend tegemoet te komen is HARO tijdig begonnen het assortiment laminaatvloeren overeen-komstig uit te breiden. Bij HARO gaat deze verscheidenheid in het assortiment niet ten koste van de kwaliteit.

De consistentie en de dikte van de onderplaat spelen een belangrijke rol bij de kwaliteit van een laminaatvloer. Door speciaal aangepaste overlays en onderplaten voor de vijf series zijn de HARO laminaatvloeren voor talrijke verschillende toepassingsmogelijkheden geschikt. Voor vertrekken die bijna overal tegen moeten kunnen.

In tegendeel: de naam HARO staat voor superieure kwaliteit “Made in Germany”.

Een overzicht van de voordelen